Best på brems
Lynrask levering
Hente selv Frakt 99,-

Betaling


Vi tilbyr Klarna Checkout i samarbeid med Klarna. Klarna Checkout sikrer deg en brukervennlig, trygg, effektiv og komplett betalingsløsning. Med Klarna Checkout får du betalingsmåter som faktura, delbetaling og kredittkort.

Velger du å betale med faktura sendes denne til deg på e-post når vi sender ut varene. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.

Ved å velge Klarna faktura får du

- Trygghet til å handle uten å oppgi din kredittkortinformasjon
- Mulighet til å handle gjennom å bare oppgi ditt personnummer
- Mulighet til å se varen før du betaler
- Handle enkelt, trygt og raskt på nettet


Delbetaling med faktura

Vi tilbyr Klarna Konto i samarbeid med Klarna som gir deg mulighet til å dele opp betalingen. Er det første gang du gjør et kjøp med Klarna Konto vil du få tilsendt en kontoavtale som du fyller ut og sender tilbake til Klarna for å godkjenne vilkårene for delbetaling. Når du har signert og returnert kontoavtalen vil Klarna sende ut en kontofaktura runt den 20. - 22. påfølgende måned med forfallsdato rundt den 3. - 6. måneden deretter.


Har du spørsmål, kan Klarna kontaktes på telefon: 21 01 89 91